The impact of fermentation on the distribution of cadmium in cacao beans 1 - Agropolis Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Research International Année : 2020

The impact of fermentation on the distribution of cadmium in cacao beans 1

Ruth Vanderschueren
  • Fonction : Auteur
Vincent de Mesmaeker
  • Fonction : Auteur
Sandra Mounicou
M.-P. Isaure
Emmanuel Doelsch
Daniela Montalvo
  • Fonction : Auteur
Eduardo Chavez
  • Fonction : Auteur
Erik Smolders
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Dates et versions

cirad-02334046 , version 1 (25-10-2019)
cirad-02334046 , version 2 (28-11-2019)

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Citer

Ruth Vanderschueren, Vincent de Mesmaeker, Sandra Mounicou, M.-P. Isaure, Emmanuel Doelsch, et al.. The impact of fermentation on the distribution of cadmium in cacao beans 1. Food Research International, 2020, 127, pp.108743. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108743⟩. ⟨cirad-02334046v1⟩
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